Go Back
קציצות דגים נוסטלגיה

קציצות דגים נוסטלגיה קלות

במתכון קל ופשוט שמוכיח שדגים לא חייבים להיות חומר גלם יקר!
ציון 5 על ידי 2 דירוגים
באדיבות: נאוה מלכה

המצרכים

  • 1 קילו דג מרלוזה
  • 1 קילו דג נסיכת הנילוס
  • צרור פטרוזיליה
  • צרור כוסברה
  • שיני שום (מראש שלם)
  • 2 תפוחי אדמה (לטחון)
  • 2 בצלים
  • 3 ביצים
  • 1 כוס פירורי לחם
  • מלח (קורט)
  • פלפל שחור (לפי הטעם)
  • אבקת מרק עוף (לפי הטעם)
  • כמון (לפי הטעם)

אופן ההכנה

  • שוטפים את הדגים ומשרים במים ולימון למשך חצי שעה ואז לשטוף ולסנן ולסחוט.
  • את כל הירק טוחנים במכונת בשר ולסחוט היטב.
  • את הדג טוחנים במכונת בשר ולסחוט טוב.
  • מערבבים את הירק והדג.
  • מוספים תבלינים, ביצים ופירורי לחם ומערבבים היטב.
  • שמים במקרר חצי שעה.
  • אחרי זאת נטגן בשמן חצי עמוק.
  • יוצא כמות גדולה, לכן אפשרי להקפיא חלק מהעיסה או לבשל עם רוטב.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.