נטגן שני בצלים גדולים פרוסים, 6-8 גזרים חתוכים לרצועות, גרגירי חומוס בערך כוס (סנפרוסט).
נוסיף נתחי פרגית חתוכים לחתיכות קטנות.
נכין בצלוחית תבלינים: כפית פפריקה, כפית כמון, כפית תבלין לשווארמה, חצי כפית מלח, ארבע כפות סילאן, שתי כפות טריאקי, כף סויה. נערבב הכל עם התערובת ירקות בסיר.
נשים מעל שתי כוסות אורז עגול בלי לערבב.
נוסיף 3.5 כוסות מים רותחים (באחת הכוסות נערבב שתי כפיות מלח שטוחות). נסגור עם מגבת ועם המכסה.
ננמיך את האש ונבשל שעה. נכבה בלי לפתוח את המכסה חצי שעה לפחות.
נהפוך על תבנית גדולה ונתפעל מהשכבות, הריח והטעם.