בתבנית עגולה בקוטר 24-26 לשמן מעט ולזרות קוקוס בתחתית התבנית, להקציף 3 חלבונים עם הסטיביה /מייפל ותמצית הווניל לקצף אווירי, לטרוף בקערה 3 חלמונים עם הגבינות והיוגורט, לקפל את הקצף לתערובת הגבינות, להוסיף קמח וקורנפלור ולקפל פנימה את פירות היער.
לשטח את הבלילה בתבנית ולפזר מעט פירות יער מלמעלה, לאפות 15 דקות בתנור שחומם על 200 מעלות עד שהעוגה משחימה מלמעלה. להנמיך את החום ל160 ולאפות עוד כ-30-40 דקות עד שהעוגה מתייצבת. לכבות את התנור ולהשאיר את העוגה להתקרר מעט עם דלת התנור פתוחה.
כשהעוגה פושרת ניתן להוציאה מהתנור, לפזר אבקת סוכר או פתיתי קוקוס מלמעלה ולהעביר לייצוב במקרר.