לחם ללא גלוטן עשוי מקמח קינואה ועדשים כתומות בריא, דל פחמימה ועשיר בחלבון ובסיבים תזונתיים. פריך וטעים, קל להכנה ומזין ויבוא מושלם לצד צלחת גבינות טובות וירקות רעננים
עדיין אין דירוגים
באדיבות: עידית מרום
המצרכים
1ביצים
½כוס קמח עדשים כתומות
½כוסקמח קינואה
½כוס חלב צמחי לא ממותק(שקדים / אורז / קוקוס)
⅓כוסטחינה גולמית
½כוסרסק תפוחים טבעי
½כפית מלח
כפית שבבי בצל יבש
½כפית טימין יבש
כפית אבקת אפיה
תוספות : פשתן / שומשום / גרעינים
אופן ההכנה
לטרוף היטב את כל הרכיבים הרטובים ולהוסיף קמחים ואבקת אפייה, ותבלינים. לערבב היטב להעביר לתבנית מלבנית קטנה. לזרות למעלה את התוספות שאוהבים.
להכניס לתנור ל-175 מעלות ל-30-40 דקות עד הלחם מזהיב יפה. להמתין לקירור ולפרוס
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.