Go Back
לחם ללא גלוטן

לחם ללא גלוטן בריא מקמח קינואה ועדשים

לחם ללא גלוטן עשוי מקמח קינואה ועדשים כתומות בריא, דל פחמימה ועשיר בחלבון ובסיבים תזונתיים. פריך וטעים, קל להכנה ומזין ויבוא מושלם לצד צלחת גבינות טובות וירקות רעננים
עדיין אין דירוגים
באדיבות: עידית מרום

המצרכים

  • 1 ביצים
  • ½ כוס קמח עדשים כתומות
  • ½ כוס קמח קינואה
  • ½ כוס חלב צמחי לא ממותק (שקדים / אורז / קוקוס)
  • כוס טחינה גולמית
  • ½ כוס רסק תפוחים טבעי
  • ½ כפית מלח
  • כפית שבבי בצל יבש
  • ½ כפית טימין יבש
  • כפית אבקת אפיה
  • תוספות : פשתן / שומשום / גרעינים

אופן ההכנה

  • לטרוף היטב את כל הרכיבים הרטובים ולהוסיף קמחים ואבקת אפייה, ותבלינים. לערבב היטב להעביר לתבנית מלבנית קטנה. לזרות למעלה את התוספות שאוהבים.
  • להכניס לתנור ל-175 מעלות ל-30-40 דקות עד הלחם מזהיב יפה. להמתין לקירור ולפרוס
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.