בקערה קטנה נמיבס במיקרו שוקולד מריר ו-2 כפות חלל סויה.
נטרוף בקערה ביצים עם סוכר, נוסיף שמן, 1/3 כוס חלב סויה ואספרסו. נוסיף קמחים ואבקת אפייה ונערבב לאיחוד.
נעביר 3/4 תערובת לתבנית אינגליש קייק גדולה מרופדת בנייר אפייה. את יתרת הבלילה נערבב עם השוקולד המומס, נמדוד את בלילת השוקולד מעל הבלילה הבהירה ונערבב בעזרת קיסם ארוך ליצירת דוגמת שיש.
נכניס לתנור שחומם מראש על 170 מעלות לאפייה של 30-35 דקות עד שהעוגה מזהיבה יפה