Go Back
עוגת שיש פרווה

עוגת שיש פרווה רכה, נימוחה ואיכותית

הנה היא באה במיוחד לסופ"ש - עוגת שיש פרווה רכה, נימוחה ואיכותית, כי אחרת לא יישאר לכם... שוקולד, קצת קפה, ערבוב קל – והיא מחכה לכם על השיש לפינוק מתוק לכל המשפחה!
ציון 4.50 על ידי 2 דירוגים
באדיבות: עידית מרום

המצרכים

  • 2 ביצים
  • ½ סוכר קנים חום
  • ½ שמן זית
  • כוס חלב סויה + 2 גפות
  • 50 גרם שוקולד מריר איכותי עדיף 85% מוצקי קקאו
  • 1 כוס קמח כוסמין מלא
  • ½ כוס כוס קמח שקדים
  • 1 כפית אבקת אפייה
  • 3 כפות תמצית אספרסו /קפה

אופן ההכנה

  • בקערה קטנה נמיבס במיקרו שוקולד מריר ו-2 כפות חלל סויה.
  • נטרוף בקערה ביצים עם סוכר, נוסיף שמן, 1/3 כוס חלב סויה ואספרסו. נוסיף קמחים ואבקת אפייה ונערבב לאיחוד.
  • נעביר 3/4 תערובת לתבנית אינגליש קייק גדולה מרופדת בנייר אפייה. את יתרת הבלילה נערבב עם השוקולד המומס, נמדוד את בלילת השוקולד מעל הבלילה הבהירה ונערבב בעזרת קיסם ארוך ליצירת דוגמת שיש.
  • נכניס לתנור שחומם מראש על 170 מעלות לאפייה של 30-35 דקות עד שהעוגה מזהיבה יפה
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.