Go Back
פשטידת תרד וגבינות

פשטידת תרד וגבינות חלומית ובריאה

10 דקות + חצי שעה אפייה – וקיבלתם פשטידת תרד וגבינות שמוכיחה שלאכול טוב ובריא לא צריך יותר! מרקם רך, אוורירי ונמס בפה, תרד עסיסי, סלט רענן בצד, ומנה אחת מזינה וטעימה שכווולם יאהבו
ציון 4.67 על ידי 6 דירוגים
באדיבות: עידית מרום

המצרכים

  • 2 בצלים פרוסים לטבעות ומטוגנים בכף שמן זית
  • 1 כוס מדליוני תרד מופשרים ומסוננים מנוזלים
  • 3 ביצים
  • 1 גביע קוטג'
  • 1 גביע שמנת חמוצה 9%
  • ½ כוס מוצרלה מגוררת
  • 1 כוס קמח כוסמין מלא
  • ½ כוס קוואקר
  • מלח, אבקת בצל טבעית, מעט אגוז מוסקט
  • 1 כפית אבקת אפייה

אופן ההכנה

  • בקערה גדולה נטרוף היטב ביצים עם גבינות ותבלינים, נוסיף בצל, תרד ותבלינים ונערבב
  • נוסיף קמח, קוואקר ואבקת אפייה. נערבב עד לאיחוד. נעביר לשתי תבניות אינגליש מרופדות בנייר אפיה ונכניס לתנור שחומם על 170 מעלות לאפיה של 30-40 דקות, עד שהפשטידות מזהיבות יפה.
  • להמתין לקירור, לפרוס ולהגיש לצד סלט
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.