ללוש אל המרכיבים בסדר הזה, לישה ארוכה במיקסר עם וו לישה או בידיים.
לכדרר את הבצק לכדור , להניח בקערה ולכסות במגבת, להשאיר לנוח במקום חמים כשעה שעתיים עד שהבצק תופח יפה.
כעבור שעתיים, לתת לו עוד לישה קצרה ביד ולחלק לשני כדורים, לרדד למלבנים, למלא במילוי שתבחרו, לפזר מעט שוקולד צ׳יפס ולגלגל.
אפשר לחתוך לשבלולים ולסדר בתבנית עגולה מרופדת בנייר אפייה, אפשר גם כרולדות או כל צורה שתבחרו. לתת לעוגות לנוח בתבנית כעוד חצי שעה. להבריש בביצה/חלב סויה ולהכניס לתנור מחומם על 175 מעלות כחצי שעה .
כאשר העוגה יוצאת מהתנור להכין זיגוג מרבע כוס מים עם שתי כפות סוכר קנים. לחמם על הגז בסיר קטן עד שהסוכר נמס, ולשפוך על העוגה בעודה חמה.
* ניתן לשדרג את העוגה ע״י הוספת אגוזים/שקדים קצוצים בשלב המילוי לקבלת קראנצ׳יות