Go Back
עוגת שוקולד בריאה

עוגת שוקולד בריאה עם רכיב מפתיע במיוחד

לא תאמינו עד שתטעמו, אבל במתכון המהמם הזה של עוגת שוקולד בריאה יש רכיב מפתיע במיוחד של בטטה עשירה בסיבים תזונתיים שהופך אותה למאפה נימוח ועסיסי בטעם שוקולדי חלומי ומושלם
ציון 4.34 על ידי 9 דירוגים
באדיבות: עידית מרום

המצרכים

  • 1 כוס מחית בטטה (בטטה קטנה מאודה ומרוסקת)
  • 100 גרם שוקולד מריר 60%
  • 3 כפות שמן קוקוס
  • 3 ביצים
  • ½ כוס סוכר קוקוס
  • 2 כפות מייפל טהור
  • 3 כפות קקאו איכותי
  • 1 כוס קמח כוסמין מלא
  • 1 כפית אבקת סודה לשתיה
  • כוס שוקולד צ׳יפס מריר 60%

אופן ההכנה

  • ממיסים במיקרו שמן קוקוס עם שוקולד מריר.
  • בקערה מערבבים מחית בטטה עם ביצים וסוכר קוקוס, מוסיפים מייפל ושוקולד מומס. מערבבים לקבלת תערובת אחידה ומוסיפים פנימה קמח, קקאו, אבקת סודה לשתיה ושוקולד צ׳יפס.
  • מערבבים מעט רק עד לאיחוד ומעבירים לתבנית אינגליש גדולה מרופדת בנייר אפיה.
  • זורים מעל מעט שוקולד צ׳יפס ומכניסים לתנור שחומם על 170 מעלות לאפיה של 40-45 דקות. להמתין לקירור ולפרוס
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.