Go Back
עוגת תפוזים בחושה - מוכנה בדקות

עוגת תפוזים בחושה ללא הפרדת ביצים

עוגת תפוזים בחושה, עם טעם מטריף וריח משכר חושים בדקות ספורות של עבודה!
ציון 4.41 על ידי 15 דירוגים
באדיבות: דלית וגמן-קרוב

ציוד

שתי תבניות אינגליש קייק
כוס מדידה אוניברסלית 240 מ"ל

המצרכים

  • 3 ביצים
  • 1 כוס סוכר
  • 1 כוס שמן קנולה
  • 1 שקית אינסטנט פודינג וניל (אוסם - 80 גרם)
  • ½ 1 כוסות קמח אוסם פלוס תופח (או קמח תופח רגיל)
  • ½ כוס קוקוס טחון
  • 1 כוס מיץ תפוזים

אופן ההכנה

  • העוגה ללא הפרדת ביצים - מכניסים הכל ביחד במיקסר.
  • נתחיל עם הביצים הסוכר ופודינג.
  • נמשיך עם המצרכים הרטובים.
  • ובסוף נכניס את הקמח והקוקוס.
  • נחלק את הבלילה לשתי תבניות אינגליש קייק משומנות היטב.
  • נכניס לתנור שחומם מראש על חום בינוני 180 מעלות למשך 40 דקות.
  • בודקים שמוכן עם קיסם, באמצע העוגה, אם יוצא יבש אז לכבות.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.