Go Back
קציצות קישואים

קציצות קישואים מטוגנות עם בצל ירוק

מה מושלם יותר בקיץ מאשר מנה קלילה וכיפית של קציצות קישואים מטוגנות עם בצל ירוק ונענg? הקציצות הפריכות והשחומות האלה קלות להכנה ויבואו מושלם לצד ציזיקי או יוגורט רענן,
ציון 4.36 על ידי 17 דירוגים
באדיבות: אבי שריד

המצרכים

  • 5 קישואים גדולים
  • ½1 כפית מלח
  • חופן גדול של נענע
  • חבילת כוסברה חתוכה קטן וסחוטה מנוזלים
  • חבילת בצל ירוק חתוך קטן וסחוט מנוזלים
  • 2 בצלים מגורדים וסחוטים
  • 3 שיני שום חתוכות קטן
  • 6 כפות פירורי לחם
  • 1 כפית שטוחה אגוז מוסקט
  • כפית שטוחה פלפל שחור
  • מלח לפי הטעם
  • 2 ביצים

אופן ההכנה

  • לגרד את הקישואים, לפזר עליהם כפית וחצי מלח, ולהניח על מסננת להגרת נוזלים
  • בינתיים לחתוך נענע, כוסברה, ובצל ירוק ולסחוט מנוזלים. לגרד בצלים ולסחוט נוזלים.
  • לשטוף את הקישואים דרך המסננת, לסחוט היטב ולערבב את כל שאר המרכיבים, ואם צריך להוסיף עוד כף פירורי לחם. להכניס למקרר לשעה ואז לטגן

הערות וטיפים

  • ככל שהקישואים יהיו עם פחות נוזלים, כך הקציצות יצאו פריכות יותר
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.