Go Back
עוגיות שיבולת שועל

עוגיות שיבולת שועל פריכות עם פיצוחים.

עוגיות שיבולת שועל פריכות ילוו אתכם לאורך היום במתיקות מושלמת, פריכות מענגת ועושר טעמים של פיצוחים קריספיים בניחוח קינמון משכר! הכנה קלה, גרסה טבעונית ונטולת סוכר. שלמות!
ציון 4.25 על ידי 8 דירוגים
באדיבות: עידית מרום

המצרכים

  • ½1 כוס קוואקר דק
  • ½1 כוס קמח כוסמין מלא
  • ¾ כוס סוכר קוקוס (או ממתיק סוויטאנגו לנמנעים מסוכר)
  • כוס כוס פיצוחים - שבבי שקדים, גרעיני חמנייה, גרעיני דלעת, שומשום וחמוציות
  • 1 כפית גדושה קינמון
  • 1 כפית אבקת סודה לשתייה
  • ½ כפית אבקת אפיה
  • קורט מלח
  • 2 ביצים (או עוד 1/4 כוס טחינה גולמית)
  • ¼ כוס טחינה גולמית
  • ½ כוס שמן קוקוס

אופן ההכנה

  • נערבב את כל המרכיבים היבשים היטב, נוסיף את הרטובים ובעזרת ידיים רטובות נלוש היטב את התערובת עד לקבלת בצק עוגיות אחיד ומעט דביק.
  • נגלגל כדורים מהתערובת ונפחוס אותם על תבנית מרופדת בנייר אפיה (העוגייה צריכה להיות יחסית שטוחה בשביל שתהיה כמה שיותר פריכה בסיום האפיה).
  • נכניס לתנור שחומם על 170 מעלות ל-10 דקות בדיוק. להמתין לקירור מלא, ולאחסן בקופסא אטומה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.