מפשירים את הצלי בשר ומטגנים אותו קלות עם שמן לסגירה 2 דקות מכל צד - מוסיפים מעט מלח ומוציאים.
בסיר רחב מניחים את הצלי גזר סלרי בצל שום פלפל אנגלי עלי דפנה ומעט מלח מים רותחים.
מבשלים כשעה וחצי על אש נמוכה בינוני ועם נייר כסף ומכסה.
אחרי זאת מוציאים את הצלי ולוקחים סיר רחב.
מניחים את הפטריות ואת הרוטב פטריות, הצלי, והתבלינים: סילאן, פפריקה, מלח, גריל בשר, קורט ראס אל חנות.
מוסיפים גם מים רותחים ומביאים לבישול של עוד שעה על אש נמוכה שזה מכוסה עם נייר כסף.