Go Back
עוגיות מיוחדות

עוגיות מיוחדות מרכיבים מזינים ואיכותיים

עוגיות מיוחדות פריכות ורכות מושלמות למיני ארוחת בוקר מתוקה ומפנקת. קראנצ'יות אגוזית ממכרת, טעמי טחינה וקוקוס עשירים, נגיעות שוקולודיות רכות – והבוקר יהיה באמת טוב!
ציון 4.42 על ידי 12 דירוגים
באדיבות: עידית מרום

המצרכים

  • ½1 כוסות קוואקר דק
  • 3/4 כוס קמח כוסמין מלא
  • 1 כפית גדושה קינמון
  • 1 כפית אבקת סודה לשתייה
  • 2 כפות סוכר חום לח
  • 1/3 כוס מייפל טבעי
  • 1/2 כוס שמן קוקוס/שמן זית מעודן
  • 1/3 כוס ממרח שקדיה/ טחינה גולמית
  • 1 ביצה/2 כפות רסק תפוחים
  • 3/4 כוס תוספות: גרעינים, אגוזים, שקדים, חמוציות, צימוקים, שוקולד מריר וכל מה שאתם אוהבים.

אופן ההכנה

  • בקערה נערבב את כל החומרים היבשים, נוסיף את הרטובים ובעזרת ידיים רטובות נערבב הכל עד שנקבל בצק אחיד ומעט דביק.
  • נגלגל כדורים יחסית גדולים ונשטח על תבנית תנור מרופדת בנייר אפיה. נכניס לתנור שחומם על 180 מעלות לאפיה של 12-15 דקות , עד שהעוגיות מזהיבות יפה.
  • לקרר ולאחסן את העוגיות בקופסא אטומה עד 7 ימים על השיש.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.