Go Back
מאפינס שוקולד צ׳יפס

מאפינס שוקולד צ׳יפס ללא גלוטן

המתכון המושלם הזה של מאפינס שוקולד צ׳יפס עשיר בסיבים ורכיבים איכותיים, נטול סוכר מעובד, קמח וגלוטן,אבל נוטפי מתיקות שוקולדית מהממת ורכה, שגם ילדים ישמחו לזלול
עדיין אין דירוגים
באדיבות: עידית מרום

המצרכים

  • 3 ביצים
  • 1/3 כוס סוכר קוקוס (אפשר להמיר בסוויטאנגו)
  • 1/4 כוס ס שמן קוקוס
  • 250 מ״ל נוזל קוקוס (מומלץ ארוי די הירוק)
  • 1 כפית תמצית וניל איכותית / כף מייפל טבעי
  • 1 כוס קמח שיבולת שועל (ללא גלוטן)
  • כוס קמח שקדים
  • 1 כפית אבקת אפייה
  • ½ כוס פצפוצי שוקולד איכותי (רצוי 70% מוצקי קקאו)

אופן ההכנה

  • נטרוף ביצים עם סוכר, נוסיף שמן ונוזל קוקוס, נוסיף את הקמחים ואבקת אפיה, נערבב עד לאיחוד, הבלילה צריכה להיות דלילה יחסית.
  • נוסיף פנימה חצי מכמות השוקולד, נערבב ונעביר לתבנית שקעים, נפזר מעט פצפוצי שוקולד מעל כל מאפין, ונכניס לתנור שחומם על 170 מעלות לאפייה של 20 דקות.
  • לתת למאפינס להתקרר לגמרי לפני ההגשה בכדי שיתייצבו.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.