נחמם תנור ל-180 מעלות.
בעזרת מקצף/מיקסר נקציף 5 חלבונים עם קורט מלח ו-סוויטנגו כ3-4 דקות עד לקבלת קצף יציב.
בקערה נפרדת, נטרוף 5 חלמונים, תערובת גבינות ומחית וניל עד לאיחוד, נוסיף גם את הקורנפלור ונערבב שוב.
נאחד בזהירות בין שתי התערובות, קצף החלבונים עובר בהדרגה לתערובת הגבינות, תוך כדי קיפול עדין עד שנקבל תערובת אחידה.
נשמן תבנית מלבנית /עגולה בינונית בכפית של שמן קוקוס, למרוח היטב גם את כל הדפנות.
להעביר את הבלילה לתבנית וליישר מעט. להכניס לאפייה של 15 דקות בחום של 180 מעלות,
להנמיך את החום ל150 מעלות ולהמשיך לאפות עוד כ-50 דקות, עד שהעוגה זהובה, רכה וקפיצית למגע.