Go Back
קציצות בשר עם אטריות

קציצות עם אטריות

תבשיל קציצות עם אטריות ממלא את הבית לאט לאט בריח מבהיל שעושה לכולם חשק לאכול!
ציון 4.43 על ידי 7 דירוגים
באדיבות: טל דוידוב

המצרכים

לקציצות:

  • ½ קילו בשר טחון
  • 1 בצל גדול (קצוץ דק)
  • 4 גבעולי סלרי (קצוצים דק)
  • 3 כפות קמח מצה (אפשר פירורי לחם במקום)
  • 1 כפית מלח
  • ½ כפית פלפל שחור
  • ¼ כפית כורכום
  • 2 כפות שמן
  • 1 כפית אבקת שום

לרוטב:

  • 1 בצל גדול (קצוץ)
  • 3 כפות שמן
  • 1 כפית כורכום
  • 1 כפית אבקת מרק עוף
  • 2 כפות פטרוזיליה (קצוצה)
  • 4 כוסות מים
  • 1 חבילת אטריות דקות (400 גרם)
  • 1 כף מלח (שטוחה)

אופן ההכנה

  • נטגן את הבצל וכאשר יזהיב נוסיף את התבלינים ואת המים ונתחיל בבישול.
  • בעוד התבשיל מתחמם נכין את הקציצות.
  • הכנת הקציצות פשוטה למדי, כל שיש לעשות זה לערבב את כל הרכיבים יחדיו.
  • ניתן להכין קציצות עגולות בעזרת כפות הידיים ולשים בעדינות בתוך התבשיל הרותח.
  • יש לבשל את הקציצות 30 דקות. מה שנעשה זה ניתן להן להתבשל 20 דקות בטרם נוסיף את האטריות.
  • לאחר הוספת האטריות נבשל במשך 10 דקות נוספות כאשר הסיר מכוסה עם נייר אפייה ומכסה.
  • יתכן כי יש צורך להוסיף מים במהלך התהליך.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.