נטגן את הבצל וכאשר יזהיב נוסיף את התבלינים ואת המים ונתחיל בבישול.
בעוד התבשיל מתחמם נכין את הקציצות.
הכנת הקציצות פשוטה למדי, כל שיש לעשות זה לערבב את כל הרכיבים יחדיו.
ניתן להכין קציצות עגולות בעזרת כפות הידיים ולשים בעדינות בתוך התבשיל הרותח.
יש לבשל את הקציצות 30 דקות. מה שנעשה זה ניתן להן להתבשל 20 דקות בטרם נוסיף את האטריות.
לאחר הוספת האטריות נבשל במשך 10 דקות נוספות כאשר הסיר מכוסה עם נייר אפייה ומכסה.
יתכן כי יש צורך להוסיף מים במהלך התהליך.