בקערה מערבבים ביחד קמח, קוקוס, סוכר, אבקת אפיה, סוכר וניל, שמן, מיץ תפוזים, כפית נס קפה ומים רותחים (אין צורך להשתמש במיקסר).
נטרוף בצלחת 3 ביצים עם מזלג, נוסיף ונערבב אותם היטב ביחד.
נשמן תבניות מאפניס ונשפוך 3/4 גובה התבנית. נפזר גם שקדים פרוסים מעל.
לאחר כ - 20 דקות אפיה נוציא ונפזר עוד שקדים באמצע כי באפיה הראשונית הם זזים הצידה.
נחזיר לתנור לאפייה על 160 מעלות עד שמקבלים צבע מוזהב.
איך שנוציא מהתנור נשפוך מעל סירופ מייפל.
נחתוך את המאפינס לשתיים ונמלא תוך ומעל עם צנטר כוכב.