Go Back
גלידה פיסטוק קראנץ' ביתית

גלידה פיסטוק קראנץ' ביתית

קבלו את הלהיט הטעים והמרענן של הקיץ - מתכון ביתי ומטריף של גלידה פיסטוק קראנץ' מושלמת, שיהפוך את הילדים שלכם – וגם אתכם – למאושרים בימים חמים במיוחד
ציון 4.41 על ידי 5 דירוגים
באדיבות: אביה וולף כהן

המצרכים

האינסרט הפנימי:

  • 150 גרם שוקולד לבן
  • 30 מ"ל שמנת
  • 10 גרם חמאת קקאו
  • 1 כפית מחית פיסטוק
  • מעט מלח

הכנת הגלידה:

  • 500 מ"ל שמנת
  • 1 פחית חלב מרוכז
  • 60 גרם מחית פיסטוק

לציפוי:

  • 200 גרם שוקולד לבן
  • 20 גרם חמאת קקאו
  • 1 כפית מחית פיסטוק
  • פיסטוקים קצוצים

אופן ההכנה

  • לחמם את כל חומרי האינסרט הפנימי על בן מארי עד להמסה מלאה. להעביר לשקית זילוף ולמלא את תבנית המלבנים. להעביר להקפאה לכמה שעות
  • להכנת הגלידה להקציף שמנת, לקפל פנימה פחית חלב מרוכז ולהוסיף מחית פיסטוק. למלא בתבנית ארטיקים חצי גובה + לשים אינסרט + למלא שוב ולהכניס למקפיא ללילה
  • אם תישאר בלילה שימו בקופסא למקפיא כך שתהיה לכם גלידה רגילה
  • להמיס את כל חומרי הציפוי על בן מארי או בפולסים קצרים במיקרו, לטבול את הארטיק הקפוא ולשמור בהקפאה

הערות וטיפים

  • כאן זו תבניות מיני מגנום. לתבנית מגנום רגילה כדאי לשים שני אינסרטים ולהכפיל כמויות
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.