בהתחלה מוסיפים את החמאה לקערת המיקסר עם וו גיטרה או מקצף, ומקציפים על לקבלת קרם רך, לא להמיס את החמאה.
מוסיפים אבקת סוכר ומלח ומקציפים על מהירות בינונית, מדי פעם אוספים את הדפנות וממשיכים להקציף.
מורידים את המהירות ואז מוסיפים שקדים טחונים, חלמון, ותמצית וניל, וממשיכים להקציף עד לערבוב כל החומרים.
אחרי זאת מוסיפים את הקמח עד לקבלת בצק ואז עוצרים את המיקסר, לא מקציפים יותר מדי אחרת כל הנפח ירד והחמאה תימס.
מרדדים את הבצק בין 2 יריעות נייר אפייה 35 ס"מ לגודל של 28 ס"מ על 22 ס"מ ועובי של 7 מ"מ.
חשוב להיות מדויקים כדי שהבצק ירודד ישר וחלק.
מכינים גם את בצק השוקולד באותו אופן ואז מכניסים למקרר עם בצק הווניל על מגש למספר שעות עד שמתקשים.
לאחר השהייה במקרר מוציאים וחותכים בעזרת סרגל וסכין חדה רצועות לאורך בעובי של 7 מ"מ.
מכילים בצלחת קטנה ועמוקה ביצה טרופה עם מברשת ומתכוננים לחיבור הצורה.