Go Back
קציצות עם תפוחי אדמה בתנור

קציצות עם תפוחי אדמה בתנור

קבלו קציצות בשר עם עיגולי תפוחי אדמה בתנור עם רוטב מטריף שמשדרג את הטעם ברמות!
ציון 4.54 על ידי 13 דירוגים
באדיבות: אורנה סויסה מור-יוסף

המצרכים

לבשר:

  • ½ קילו בשר בקר טחון
  • ½ צרור פטרוזיליה
  • ½ צרור כוסברה
  • 1 כפית כמון
  • 1 כפית מלח
  • ½ כפית פפריקה אדומה
  • 1 בצל (קטן מגורד)
  • 1 ביצה

תפו"א:

  • 4-5 תפו"א בינוניים קלופים /פרוס לעיגולים יחסית דק

רוטב:

  • 1 כוס מים רותחים
  • ½ כפית כמון
  • ½ כפית כורכום
  • ½ כפית מלח
  • זעפרן
  • 2 כפות שמן

אופן ההכנה

  • מכינים את קציצות הבשר וחותכים את התפוחים.
  • מסדרים בסיר כמו בתמונה ומזגגים מעל את הרוטב.
  • מכסים בנייר כסף ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות למשך 25 דקות.
  • מורידים את נייר הכסף ומשאירים בתנור לעוד 25 דקות.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.