Go Back
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
סלט כרוב עם נודלס
עם נודלס מוקפצים ושקדים מולבנים ברוטב אלוהי! סלט שיגרוף מחמאות!
ציון
4.36
על ידי
14
דירוגים
באדיבות:
אורית לוי
המצרכים
▢
1
כרוב בינוני או חצי כרוב גדול חתוך לרצועות
(בינוני או חצי כרוב גדול חתוך לרצועות)
▢
4
כפות
סוכר חום
▢
חופן
שקדים מולבנים חתוכים
▢
2
חבילות קטנות של נודלס מהיר להכנה
(800 גרם)
לרוטב:
▢
½
כוס
שמן
▢
¼
כוס
חומץ
▢
3
כפות
דבש
▢
2
כפות
חרדל דיז'ון
(אם אוהבים חמוץ לשים עוד כף או 2 כפיות חרדל רגיל)
▢
3
שיני
שום כתוש
▢
מלח
(קורט)
▢
פלפל
(קורט)
אופן ההכנה
חותכים ומניחים את הכרוב בקערה גדולה.
מערבבים במחבת ללא שמן את הסוכר חום במשך כדקה, הנודלס המפוררים והשקדים. לא לשרוף.
ברגע שמתקרמל והסוכר מתחיל להתגבש לגושים להסיר את המחבת מהאש.
רוטב:
בקערה נפרדת מערבבים את השמן, החומץ, הדבש, החרדל, השום, המלח והפלפל היטב עד שמקבלים לרוטב אחיד.
מכניסים לקערה הגדולה עם הכרוב את הנודלס המוקפצים והרוטב.
מערבבים הכל ביחד וזהו ומגישים.
נסית את המתכון ואהבת אותו?
כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.