Go Back
סלט כרוב עם נודלס

סלט כרוב עם נודלס

עם נודלס מוקפצים ושקדים מולבנים ברוטב אלוהי! סלט שיגרוף מחמאות!
ציון 4.36 על ידי 14 דירוגים
באדיבות: אורית לוי

המצרכים

  • 1 כרוב בינוני או חצי כרוב גדול חתוך לרצועות (בינוני או חצי כרוב גדול חתוך לרצועות)
  • 4 כפות סוכר חום
  • חופן שקדים מולבנים חתוכים
  • 2 חבילות קטנות של נודלס מהיר להכנה (800 גרם)

לרוטב:

  • ½ כוס שמן
  • ¼ כוס חומץ
  • 3 כפות דבש
  • 2 כפות חרדל דיז'ון (אם אוהבים חמוץ לשים עוד כף או 2 כפיות חרדל רגיל)
  • 3 שיני שום כתוש
  • מלח (קורט)
  • פלפל (קורט)

אופן ההכנה

  • חותכים ומניחים את הכרוב בקערה גדולה.
  • מערבבים במחבת ללא שמן את הסוכר חום במשך כדקה, הנודלס המפוררים והשקדים. לא לשרוף.
  • ברגע שמתקרמל והסוכר מתחיל להתגבש לגושים להסיר את המחבת מהאש.

רוטב:

  • בקערה נפרדת מערבבים את השמן, החומץ, הדבש, החרדל, השום, המלח והפלפל היטב עד שמקבלים לרוטב אחיד.
  • מכניסים לקערה הגדולה עם הכרוב את הנודלס המוקפצים והרוטב.
  • מערבבים הכל ביחד וזהו ומגישים.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.