Go Back
סלט מטבוחה מרוקאי אסלי

סלט מטבוחה מרוקאי אסלי

סלט מטבוחה אסלי מהמטבח המרוקאי. סלט הכי טעים שיש בדיוק כמו המטבוחה של אימא!
ציון 4.38 על ידי 27 דירוגים
באדיבות: סוניה סאני בן הרוש

המצרכים

  • 15 עגבניות (קלופות וחתוכות לריבועים)
  • 7 שיני שום קצוץ
  • 2 גמבות (קוליים בגריל ידני מקלפים וחותכים לרצועות)
  • 3 פלפלים חריפים (קלויים קלופים וחתוכים לרצועות)
  • 1 כפית סוכר
  • 1 כף פפריקה מתוקה
  • 1 כף מלח (שטוחה )
  • ½ כוס שמן

אופן ההכנה

  • להשרות את העגבניות במים חמים עם 4 חתכים (כמו איקס) עד שהן רכות.
  • לקלף ולחתוך אותן לריבועים.
  • להעביר את העגבניות לסיר ולהתחיל לבשל.
  • להוסיף את השום שקצצנו ולערבב מדי פעם.
  • לאחר לצמצום הנוזלים למעוך את העגבניות.
  • להוסיף לסיר את הפלפלים החריפים ואת הגמבה - ולערבב.
  • להמשיך לבשל עוד קצת ולהוסיף את הסוכר, המלח ואת הפפריקה ולערבב - לבשל על להבה נמוכה.
  • להוסיף את השמן בהדרגה עד לסוף הבישול.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.