לחמם תנור ל-180 מעלות, לרפד תבנית פיירקס מרובעת 2020 X בנייר אפייה כך שהנייר יבלוט משני צידי התבנית. לא מומלץ בתבנית מתפרקת כי המלית נוזלית ויש סכנה שתינזל בתנור.
לערבב היטב את הפתי בר עם החמאה, לשטח בתבנית ולהדק היטב, לאפות עד הזהבה, בין 10 ל-13 דקות, להוציא מהתנור ולתת לבסיס להתקרר מעט.
בינתיים כשהבסיס מתקרר, מערבבים בקערה גדולה בעזרת מטרפה ביצים וחלב ממותק, ואת שאר מצרכי המלית. לערבב היטב ולצקת מעל בסיס הפתי בר, להכניס לתנור ולאפות 25 דקות, לקרר על השיש, ואחר כך לקרר במקרר 4-5 שעות.
להחזיק את נייר האפייה משני צידי התבנית ולהרים בעדינות את כל העוגה, להעביר מיד למשטח עבודה ישר, לחתוך לריבועים או מלבנים, לפזר אבקת סוכר.