1. ניתן להכין עם קצת פחות קמח. אישית הוספתי שלוש כוסות.
אפשר לבדוק בצורה פשוט את כמות הקמח, פשוט למלא כף ולראות שזה לא נוזל כמו מים אלה יורד מהכף באיטיות.
2.ניתן להוסיף לטעם וריח סוכר וניל למי שאוהב.
3.לסדר את הבלילה עם מרווח במחבת כי הם תופחים.
4. בטיגון, כשרואים שצד עליון התייבש ויש בו כמה חורים/בועות אז להפוך לצד שני.
5. אשל צריך להיות בטמפרטורת חדר ולא קר מדי
6. בהוספת קמח יהיה קשה לערבב זה בסדר, ככה צריך להיות. אנחנו רוצים לקבל תוצאה נפוחה, לא דקה ודחוסה.
7. לטגן על אש נמוכה שלא ישרף בחוץ בעודו בצקי מבפנים.
7. לחמם היטב את מחבת, ליצוק שמן ולחמם גם את השמן ואז להתחיל בטיגון. השמן לא צריך להיות רותח. כמות השמן היא בערך 2 מילימטר.