Go Back
+ servings
לחם כוסמין אוורירי

לחם כוסמין אוורירי

קבלו מתכון ללחם כוסמין מלא - לחם מזין וטעים שמכינים בבית בקלות!
ציון 4.43 על ידי 14 דירוגים
כמות 2 כיכרות
באדיבות: תיקי שילו

המצרכים

  • 1 קילו קמח כוסמין מלא
  • ½ 2 כפות שמרים יבשים
  • 1 שקית משפר אפיה (50 גרם)
  • מים פושרים (600 מ"ל)
  • 4 כפות סוכר
  • ½ 1 כפות מלח (בסוף)
  • ½ כוס שמן זית (חד פעמי קר)
  • אגוזי מלך (140 גרם)

אופן ההכנה

  • חשוב! ללוש - 15 דקות.
  • מתפיחים בערך כשעה וחצי עד שעתיים.
  • להוציא את הבצק על משטח מקומח להוצאת האוויר ועיצוב הכיכר (אין צורך ללוש עוד פעם).
  • מתפיחים את הבצק ואז מפזרים על הבצק קווקר - להתפיח בערך כשעה.
  • אופים ל-50 דק בתנור שחומם מראש ל - 180 מעלות.
  • אחרי אפייה מוציאים לקירור על הרשת של התנור.
  • יש לפרוס בסכין משוננת כשהלחם קר לגמרי.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.