Go Back
עוגת גבינה בית מלון

עוגת גבינה בית מלון עם טיפ מנצח

מתכון מהמם הזה עוגת גבינה בית מלון יכניס הביתה אווירת מלון מפנקת וטעימה במיוחד. הכנה קלה, מרקם רך ואוורירי, מתיקות ממכרת. נהדרת לצד פירות טריים, רטבים מתוקים או קפה חם
ציון 4.47 על ידי 13 דירוגים
באדיבות: שגית לוי

המצרכים

  • 1 ק"ג גבינה 9 אחוז
  • 1 מיכל שמנת חמוצה
  • 1 כוס כוס סוכר
  • 1 חבילת פודינג וניל
  • 5 כפות קמח תופח
  • 6 ביצים
  • כפית תמצית וניל
  • 4 כפות גדושות קורנפלור

אופן ההכנה

  • מקציפים היטב את השמנת עם כוס סוכר ומוסיפים את שאר החומרים, מקציפים באיטיות עד שהבלילה הופכת לסמיכה. משמנים תבנית פייירקס בחמאה ושופכים פנימה את הבלילה
  • אופים חצי שעה ראשונה על 180 מעלות וחצי שעה נוספת על 150 מעלות. והטיפ הכי מושלם – מכסים את העוגה בנייר אפייה לחצי שעה הנוספת של האפייה. העוגה אמורה להיות לבנה.
  • אחרי שעה מכבים את התנור ומשאירים את העוגה עד שתתקרר, חורצים ריבועים ומפזרים אבקת סוכר מעל

הערות וטיפים

  • טיפ מושלם לרכות מושלמת – לכסות את העוגה בנייר אפייה לקראת סוף האפייה
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.