Go Back
עוגת ביסקוויטים שוקולד שכבות

עוגת ביסקוויטים שוקולד שכבות

עוגת ביסקוויטים שוקולד שכבות ממכרת בטירוף, מרעננת וכל כך טעימה שלא יפסיקו לדבר עליה!
ציון 4.43 על ידי 19 דירוגים
באדיבות: שגית מלכי

המצרכים

  • 1 חבילת פתי בר (500 גרם)
  • 2 חבילות שמנת מתוקה (500 מ"ל)
  • 1 חבילת אינסטנט פודינג וניל (80 גרם)
  • 1 חבילת אינסטנט פודינג שוקולד (80 גרם)
  • כוס חלב (X 2)

ציפוי:

  • 1 חפיסה שוקולד מריר (100 גרם)
  • ½ חבילת שמנת מתוקה (125 מ"ל)

אופן ההכנה

  • בשתי קערות נפרדות יש להקציף שמנת , אינסטנט פודינג וניל,  ושליש כוס חלב.
  • בקערה השנייה אותו הדבר עם אינסטנט פודינג שוקולד.
  • בקערה נפרדת נשים חלב עם כפית תמצית וניל וכפית רום לערבב ולהרטיב את הפתי בר.

סידור שכבות בתבנית:

  • שכבת ביסקוויטים, ואז שכבה מוקצפת שוקולד, שוב ביסקוויטים, ואז שכבה מוקצפת וניל, שוב ביסקוויטים.
  • ממיסים על הגז את השוקולד וחצי שמנת עד לרתיחה לכבות את הגז.
  • שופכים את השוקולד מעל - ולמקרר.

הערות וטיפים

מי שרוצה לחסוך בקלוריות אז יש אפשרות להמיס את השוקולד עם חלב.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.