נלוש בקערת המיקסר כוס מים, שמרים וסוכר, ונמתין רבע שעה.
כעת נוסיף את שאר המצרכים ונלוש בערך 7 דקות עד לקבלת בצק רך ונעים .
נכסה ונעביר למקרר לשעה בערך, נוציא ונלוש ואז מחזירים למקרר עד הבוקר.
בבוקר מוציאים ומחלקים ל-8 כדורים .
מרדדים דק ונמרח את המלית שלנו, אחרי זאת מרדדים עוד כדור ומניחים מעל.
נחתוך למשולשים ומגלגלים לרוגלך.
נותנים התפחה של שעה בערך.
נמרח ביצה ואפשר גם לפזר מעל שוקולד .
נחמם תנור 180 מעלות .
נאפה בערך חצי שעה עד שמקבלים צבע חום יפה. אחרי זאת כשמוכן נמרח את הסירופ בנדיבות.