Go Back
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
עוגת שיש תפוזים רכה
עוגה שמתאימה להגשה בתום ארוחה חגיגית או באירוח קל לצד שתייה חמה או קרה!
ציון
4.31
על ידי
13
דירוגים
באדיבות:
חני קונאשוילי
ציוד
תבנית: תבנית 28 עגולה עם חור. מי שרוצה גבוהה 26
המצרכים
▢
5
ביצים
(מופרדות)
▢
1
כוס
סוכר
▢
¾
כוס
שמן
▢
1
שקית
סוכר וניל
(10 גרם)
▢
1
כוס
מיץ תפוזים
▢
1
כפית
גרידת לימון
▢
½ 2
כוסות
קמח
▢
1
שקית
אבקת אפיה
(10 גרם)
▢
3
כפות
קקאו
אופן ההכנה
נקציף חלבונים ונוסיף בהדרגה סוכר.
כשהקצף יציב ננמיך את מהירות המיקסר ונוסיף סוכר וניל, שמן, מיץ תפוזים, וגרידת לימון.
להקציף את החלמונים ואז להוסיף את השאר לתערובת הומוגנית.
ננמיך להכי נמוך ונוסיף קמח ואבקת אפיה בהדרגה.
בתבנית משומנת נשפוך 2/3 מהתערובת. בשליש הנותר נוסיף את הקקאו ונערבב עד שהכל מתאחד.
נשפוך מעל התערובת הבהירה.
עם שיפוד נעשה עיגולים כדי להכניס את התערובת הכהה לבהירה.
נאפה על 170 מעלות.
נסית את המתכון ואהבת אותו?
כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.