נפריד את הביצים, נקציף חלבונים (לבן) ונוסיף בהדרגה כוס סוכר.
נגרד קליפת לימון שלם לקערה אחרת.
נסחט חצי לימון לקערה. נוסיף את החלמונים (צהוב), סוכר וניל, שמן, מיץ תפוזים, חצי כוס סוכר. ונערבב טוב טוב.
נוסיף אחד אבקת אפייה, ו-2 כוסות קמח. ואז נערבב לעיסה חלקה ללא גושים.
בתנועת קיפול נוסיף את הקצף עד לערבוב טוב.
מומלץ להשתמש בתבנית עם חור.
נשפוך את כל התערובת לתבנית (אפשר לא לשמן את התבנית).
נכניס לתנור בחום 160 מעלות לשעה (אולי קצת יותר, נבדוק עם קיסם או שיפוד).
נוציא ונהפוך את העוגה כשהיא חמה על בקבוק (במידה ואין רגליים לתבנית) עד שמתקררת.
נהפוך את העוגה כשהיא קרה ונפזר אבקת סוכר.