מתחילים בערבוב בקערת המיקסר את הקמח עם השמרים, סוכר, מלח, וסוכר וניל.
מוסיפים את הביצים עם כוס מים ומערבלים על מהירות נמוכה.
במידת הצורך מוסיפים מים (עד שדפנות הקערה נקיות מקמח ואין בתחתית הקערה שאריות קמח).
נמשיך לערבל על מהירות בינונית ואז נרצה להוסיף את המרגרינה או חמאה.
נערבל למשך עוד עשר דקות (הבצק יוצא דביק וזה בסדר).
נקמח מעט קערה ונתפיח את הבצק לחצי שעה.
בינתיים, נרתיח את מצרכי הסירופ למשך עשר דקות ואז נניח אותם בצד.
נחזור לבצק ונלוש אותו שוב עם מעט קמח. אחרי זאת נתפיח שוב לעוד עשרים דקות.
כעת בזמן ההתפחה השנייה נחמם את המרגרינה עם השוקולד לקרם חלק.
לאחר מכן נוריד מהגז ונוסיף את הטחינה, אבקת סוכר, והקקאו (מנופה).
נערבב היטב עם לקקן עד לקבלת קרם סמיך וחלק.
נקמח משטח עבודה ונחלק את הבצק ל-4 חלקים. כל חלק נרדד לעלה דק מאוד.
נמרח עם פולטה מהמלית באופן אחיד ונגלגל לרול ארוך.
נחצה את הרול לחצי וכל חצי נחצה ל-2 רצועות.
קולעים מ-4 הרצועות צורת שתי וערב ואז נניח את העוגה בתבנית תנור מרופדת בנייר אפיה.
לשים לב שבכל זמן שנתעסק עם חלק אחר מהבצק,
חשוב שנכסה את שאר הבצק וגם את העוגות הקלועות בשקית.
אחרי שסיימנו את הקליעה, נניח להתפחה אחרונה של רבע שעה.
נחמם תנור על 180 מעלות טורבו. נבריש את העוגות בביצה טרופה ובעדינות.
נשים לאפייה של חצי שעה או עד להשחמה יפה.
אחרי שהעוגות מוכנות נשפריץ מעט מים ונכסה במגבת לכמה דקות.
נבריש בסירופ סוכר בנדיבות.
מומלץ להקפיא את העוגות בניילון נצמד.