בקערת מיקסר נשים קמח, שמרים, סוכר, ביצה, שמן ונוסיף את המים בהדרגה. נוסיף מלח ונלוש לבצק רך ונעים טיפונת דביק.
נשים בקערה משומנת קלות ונתפיח כשעה עד שמכפיל את נפחו לא יותר מידי. בינתיים נכין פסטו, במעבד מזון נטחן את כל מרכיבי הממרח למשחה חלקה.
נחלק את הבצק לשניים - חלק אחד נפתח לריבוע גדול, נמרח ב-2-3 כפות פסטו, נפזר פרמז'ן ונגלגל לרולדה, נחתוך אותה לכל אורכה ונגלגל לצורת בורג, נניח בתבנית אינגלישקייק מרופדת בנייר אפייה .
את החלק השני אפשר לעשות באותה צורה או לגלגל לרולדה ולחתוך לשבלולים ולאפות כעוגת שבלולים.
להתפיח עוד כ-20 דקות למרוח בביצה ולאפות בחום של 170 מעלות חצי שעה עד שהחלות משחימות ויפות, מיד כשיוצאות מהתנור למרוח שמן זית.