Go Back
סלט כרובית

מתכון סלט כרובית ממכר וקל

עם טחינה סמיכה, יוגורט מרענן, בפיתה רכה או לצד סלט עשיר, קבלו סלט כרובית קליל בטעמי לימון ושום מטריפים יפנק אתכם בהכנה קלילה שמתאימה בול לקיץ החם.
ציון 4.28 על ידי 33 דירוגים
באדיבות: אורית לוי

המצרכים

  • 1 כרובית טרייה גדולה מפורקת לפרחים בינוניים או פרחי כרובית מופשרים של סנפרוסט
  • 4 שיני שום כתוש
  • ½ צרור פטרוזיליה קצוצה
  • 2 כפות חומץ או מיץ לימון
  • ½ כפית מלח
  • ½ כפית פלפל שחור טחון

אופן ההכנה

  • אם הכרובית טרייה, לבשל את הפרחים 10 דקות במים רותחים, לסנן מהמים. אם הכרובית של סנפרוסט להפשיר.
  • במחבת גדולה לטגן בשמן חצי עמוק את פרחי הכרובית עד הזהבה יפה מכל הצדדים ולהניח על נייר סופג. אם מעדיפים לא לטגן אפשר בהחלט להנות מסלט מפנק גם אם מזהיבים את הפרחים רק בתנור או יותר מומלץ, ב Air Fryer!
  • בקערה לערבב את כל המצרכים יחד עם פרחי הכרובית המטוגנים. ניתן לאכול מייד חם או להניח לילה במקרר בכלי סגור ולהגיש קר
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.