שמים בקערה 4 ביצים, חלב פושר, כוס מים ואת החמאה המומסת. מערבב יחד טוב טוב במטרפה או בקערת מיקסר עם וו הקצפה או במעבד מזון / בלנדר.
מוסיפים כוס סוכר ומערבבים, מוסיפים אבקת אפייה וקמח ומערבבים היטב.
מסננים את התערובת כדי שתצא חלקה ותתאים למרקם של הבלינצ׳ס.
מחמים מחבת, יוצקים חצי כוס מהבלילה ומשטחים על פני המחבת, מטגנים בערך דקה
עד שמשחים, הופכים לצד השני, ומטגנים כמה שניות.
להקציף יחד את חומרי קרם הווניל או קרם הגבינה וניל עד קבלת קצף יציב, למלא את הבלינצ׳ס, לסגור ולקרר מספר שעות, לקשט עם סירופ שוקולד מעל או כל רוטב אחר שאוהבים