Go Back
עוגיות מגולגלות תמרים נימוחות

עוגיות מגולגלות תמרים נימוחות

מגולגלות תמרים טעימות במיוחד ומופלאות בגרסה הכי קלה להכנה!
ציון 4.34 על ידי 24 דירוגים
באדיבות: לוטם כנפו זנגו

ציוד

מידה: כוס חד פעמי קר

המצרכים

  • 4 כוסות קמח
  • 1 חבילה מחמאה (200 גרם, קצת רכה לא מומסת - חתוכה לקוביות)
  • 1 שקית סוכר וניל (10 גרם)
  • 1 שקית אבקת אפיה (10 גרם)
  • ½ חבילה אבקת סוכר (50 גרם)
  • ½ כוס שמן
  • ¾ כוס מים

אופן ההכנה

  • נלוש טוב טוב, אם זה דביק אז נוסיף קמח.
  • נשים את הבצק שעה וחצי במקרר.
  • נוציא ונחלק ל - 3, נרדד ונמרח תמרים או מה שבא לכם.
  • נגלגל ונחתוך לפני האפייה לא עד הסוף ממש טיפה לפני הסוף.
  • נאפה על 180 מעלות למשך בערך 40 דקות בתנור.
  • מוציאים כשהם מזהיבות ואז כבר תופסות את הצבע שלהן.
  • נחתוך ונפזר אבקת סוכר.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.