להפריד את הביצים לחלבון וחלמון. בקערה של החלבון להוסיף את אבקת האפייה ולהקציף לקרם חלק ויציב. בקערה של החלמונים להוסיף את השמנת ולערבב עד לתערובת ללא גושים.
למזג בקיפולים עדינים את שתי הקערות, לשטח בצורת עיגול גדול על תבנית מרופדת בנייר אפייה. להכניס לתנור שחומם מראש על 170 מעלות ל-17 דקות.
להוציא מהתנור, אבל לא להפריד את הבצק מנייר האפייה עד שמתקרר, אחרת הבצק יתפורר. שמים מעל גבינה צהובה מגוררת וכל תוספת שאוהבים ומחזירים לתנור לכמה דקות עד שהגבינה נמסה