Go Back
בורקס בשר מבצק פילו ופטריות

מתכון בורקס בשר מבצק פילו ופטריות

בורקס בשר יפנק אתכם בביס חלומי עם מעטה עלי פילו זהובים, מילוי בשר וצנוברים עסיסי ורוטב פטריות נוסטלגי. מנה קלה ומנצחת לכל פעם שרוצים להיזכר בטעמים המופלאים של פעם...
ציון 4.29 על ידי 7 דירוגים
באדיבות: ספיר סבח

המצרכים

  • 1/2 קילו בשר טחון
  • 1/2 כוס צנורים
  • בצל גדול חתוך לרצועות
  • 2 שיני שום כתושות
  • מלח
  • פלפל
  • פפריקה
  • כמון
  • מרק עוף
  • קינמון (לא חובה, אך מוסיף)
  • עלי פילוי מוכנים
  • קצח או שומשום

אופן ההכנה

  • קולים את הצנוברים על מחבת ריקה ומוציאים. מטגנים בצל לשקיפות ומוסיפים את השום, הצנוברים והבשר, והתבלינים.
  • את עלי הפילו מברישים בשמן וסוגרים לצורת מניפה, מברישים בביצה עם קצת סילאן ומפזרים קצח או שומשום.
  • מכניסים לתנור על 180 מעלות עד להשחמה
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.