בורקס בשר יפנק אתכם בביס חלומי עם מעטה עלי פילו זהובים, מילוי בשר וצנוברים עסיסי ורוטב פטריות נוסטלגי. מנה קלה ומנצחת לכל פעם שרוצים להיזכר בטעמים המופלאים של פעם...
ציון 4.29 על ידי 7 דירוגים
באדיבות: ספיר סבח
המצרכים
1/2קילו בשר טחון
1/2כוס צנורים
בצל גדול חתוך לרצועות
2שיני שום כתושות
מלח
פלפל
פפריקה
כמון
מרק עוף
קינמון(לא חובה, אך מוסיף)
עלי פילוי מוכנים
קצח או שומשום
אופן ההכנה
קולים את הצנוברים על מחבת ריקה ומוציאים. מטגנים בצל לשקיפות ומוסיפים את השום, הצנוברים והבשר, והתבלינים.
את עלי הפילו מברישים בשמן וסוגרים לצורת מניפה, מברישים בביצה עם קצת סילאן ומפזרים קצח או שומשום.
מכניסים לתנור על 180 מעלות עד להשחמה
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.