לשים יחד את כל מוצרי העיסה כעשר דקות עם כפפות, כדי שהידיים לא יקבלו צבע. כשכל החומרים מתאחדים - שמים למנוחה במקרר למשך שעה בכלי מכוסה
בסיר רחב מטגנים בצל גדול ומוסיפים 2 חתיכות עוף. מטגנים מעט ומוסיפים כורכום, מלח, פלפל שחור, מרק עוף, תפוח אדמה, את החומוס ואת המים. מבשלים כחצי שעה ומוסיפים לימון פרסי.
כשהסיר רותח, לאחר כחצי שעה, מגלגלים את העיסה לכדורים ומוסיפים לסיר ומבשלים על חום נמוך-בינוני עוד 40 דקות. שימו לב לא להוסיף הרבה מים, כדי שלגונדי יהיה טעים חזק ועשיר