Go Back
+ servings
לחמניות לקציצות ברוטב

לחמניות לקציצות ברוטב

לחמניות מושלמות לקציצות ברוטב, שמשדרגות את הארוחה בכמה רמות! רכות, אווריריות וטעימות!
ציון 4.50 על ידי 8 דירוגים
כמות 16 לחמניות
באדיבות: טובה ניסים

ציוד

מידה: כוס חד פעמי לשתייה קרה

המצרכים

  • 1 קילו קמח
  • ½ כוס שמן
  • 2 כפות סוכר
  • 2 כפות שמרים יבשים
  • 4 כוסות מים (פושרים)
  • 1 כף מלח

אופן ההכנה

  • נערבב את החומרים ונכין בצק, - לעבד אותו כ - 7 דקות במיקסר.
  • את המלח לשים בסוף הלישה ושוב לעבד.
  • לתת התפחה כשעה.
  • נכין כ - 16 כדורים.
  • כל כדור לעשות צורה של לחמנייה.
  • לחרוץ מעל בסכין חדה צורת חתך.
  • להרטיב במים מעל הבצק ולקמח מעל הלחמניות (מעט קמח).
  • לתת תפיחה עם צורות הלחמנייה כחצי שעה לפחות.
  • לחמם תנור רגיל ל- 200 מעלות, לשים בתנור עד קבלת צבע חום (בערך 20 דקות).
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.