Go Back
קציצות כרובית מטוגנות בקלי קלות

קציצות כרובית מטוגנות בקלי קלות

לא משנה אם אתם חובבי כרובית או לא, חייבים להודות שקציצות אלה אין כמותן!
ציון 4.27 על ידי 41 דירוגים
באדיבות: הילה סמוכה רשתי
Advertisements

המצרכים

  • 1 ראש כרובית
  • ½ צרור פטרוזיליה (קצוצה דק)
  • 2 כפות קמח
  • 2 ביצים
  • 1 כפית מלח
  • פלפל שחור (קורט)
  • אגוז מוסקט (קורט )
Advertisements

אופן ההכנה

  • נחתוך את ראש הכרובית וננקה אותו היטב.
  • נרתיח אותו עד לריכוך.
  • נעביר את הכרובית לקערה ונמעך.
  • אחרי זאת נוסיף לה את יתר המצרכים ונערבב היטב.
  • נחמם שמן במחבת (אין צורך בשמן עמוק) ונעביר מן הבלילה לתוך השמן, נטגן משני הצדדים.
  • אפשר גם לאפות את הקציצות עם מעט תרסיס שמן. מרפדים תבנית תנור בנייר אפייה קצת משומן, לוקחים ביחד מהתערובת ויוצרים קציצות בגודל אחיד, מסדרים אותן בתבנית ואופים במשך 20-25 דקות בחום 180 מעלות. בשלב הבא יש להפוך ולאפות עוד 5 דקות. להיזהר לא לייבש ובתיאבון..
Advertisements
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.