נחתוך את ראש הכרובית וננקה אותו היטב.
נרתיח אותו עד לריכוך.
נעביר את הכרובית לקערה ונמעך.
אחרי זאת נוסיף לה את יתר המצרכים ונערבב היטב.
נחמם שמן במחבת (אין צורך בשמן עמוק) ונעביר מן הבלילה לתוך השמן, נטגן משני הצדדים.
אפשר גם לאפות את הקציצות עם מעט תרסיס שמן. מרפדים תבנית תנור בנייר אפייה קצת משומן, לוקחים ביחד מהתערובת ויוצרים קציצות בגודל אחיד, מסדרים אותן בתבנית ואופים במשך 20-25 דקות בחום 180 מעלות. בשלב הבא יש להפוך ולאפות עוד 5 דקות. להיזהר לא לייבש ובתיאבון..