נבשל את התפוחי אדמה חצי בישול - כ - 20 דקות.
נקצוץ את הבצל לדק.
נטחן בנפרד במערבל את תפוחי האדמה ואת התירס (התירס אמור להיות טיפה גס)
נשים בקערה את כל המרכיבים ונערבב טוב.
נכין תבנית אפיה עם נייר אפיה משומן.
ניקח כדור מהעיסה ומשטחים על כף היד לצורת שניצל לא דק ולא עבה - ונניח על נייר אפייה משומן.
נכניס לתנור שחיממנו מראש על 200 מעלות ל 15-20 דקות (לגיבוש העיסה). מוצאים ומצננים.
נטבול ב- 2 ביצים טרופות עם קצת פלפל שחור ומרק עוף מצפים בפירורי לחם ומטגנים עד להזהבה (למי שאוהב אפשר בתנור)