פורסים את החצילים לעיגולים בעובי של ס"מ, מניחים את הפרוסות על רשת ומפזרים כמות נדיבה של מלח גס. נותנים להם לנוח כ-45 דקות. פעולה זו מוציאה את הנוזלים מהחציל, הופכת אותו פחות מריר וגורמת לו לספוח כמות קטנה יותר של שמן בטיגון.
שוטפים את החצילים מהמלח הגס ומניחים להם להתייבש כ-10 דקות. מערבבים את הקמח והקורנפלור(זכרו את הסוד של הקוסם: קמח וקורנפלור ביחס של 1:1).
מקמחים את החצילים בתערובת משני הצדדים ומנערים כך שתישאר שכבה דקה של ציפוי.
מרתיחים שמן במחבת עמוקה, מטגנים את החצילים כ-2-3 דקות מכל צד, עד לצבע זהוב, ומניחים על נייר סופג. מעבירים לצלחת הגשה וזוללים