Go Back
צלי כתף בתנור

מתכון צלי כתף בתנור עם פטריות

צלי כתף בתנור עם פטריות יגרה את כל בלוטות הטעם בזכות נתחי בשר עסיסיים, פטריות בשרניות ותפוחי אדמה רכים. מנה יפהפייה ומושלמת לארוחת שבת ואפילו ליום למחרת!
ציון 4.47 על ידי 54 דירוגים
באדיבות: מורן תורג'מן

המצרכים

  • נתח צלי כתף מספר 5 (חתוך לקוביות)
  • 4 בצלים (חתוכים לרצועות)
  • 1 קופסת פטריות שלמות משימורים
  • מלח
  • פלפל שחור
  • כורכום
  • 1 כף מרק עוף
  • תפוחי אדמה קטנים (חתוכים לשניים)

אופן ההכנה

  • בסיר גדול לצרוב את קוביות הצלי משני הצדדים בשמן זית ולהניח בצד. לטגן את רצועות הבצלים, להוסיף פטריות שלמות ואת הבשר ולתבל.
  • להוסיף מים עד כדי כיסוי הבשר, לשים מכסה ולאפות שעתיים על 160 מעלות. אחרי שעתיים, להוסיף תפוחי אדמה ולאפות עוד שעה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.