Go Back
חיתוכיות שוקולד ובצק פריך

חיתוכיות שוקולד ובצק פריך

חיתוכיות שוקולד שמוכיחות שדברים טובים אכן מגיעים באריזות קטנות!
ציון 4.37 על ידי 33 דירוגים
באדיבות: מלי זילביגר

ציוד

תבנית: תבנית תנור
Advertisements

המצרכים

לבצק:

  • 4 כוסות קמח
  • 1 שקית אבקת אפייה (10 גרם)
  • 8 כפות מים
  • ½ חבילת מחמאה/מרגרינה (100 גרם)
  • ¾ כוס שמן
  • 1 שקית סוכר וניל (10 גרם)
  • 2 כפות סוכר

לשוקולד:

  • 6 ביצים (מופרדות)
  • 8 כפות קמח
  • 2 חפיסות שוקולד מריר (200 גרם )
  • 1 כוס מים
  • ½ 1 כוסות סוכר
  • 4 כפות קקאו
  • 9 כפות נס קפה
Advertisements

אופן ההכנה

  • מכינים את הבצק ומחלקים ל-2 כדורים.
  • מרדדים עם 2 ניירות אפייה לעלה בגודל התבנית.
  • את העלה העליון יש להגדיל מכיוון שהוא מכווץ באפייה.
  • את החלבונים נקציף עם כוס סוכר לקצף יציב.
  • בסיר נבשל את השוקולד, מים, סוכר, קקאו, נס קפה.
  • לאחר שהתקרר מעט נקפל לקערת החלבונים ולהוסיף את הקמח בתנועת קיפול.
  • את 6 החלמונים מערבבים עם סיר השוקולד אחרי שמומס ואחכ מצרפים את קצף החלבונים והקמח בסוף.
  • שמים הכל ביחד שכבות ושמים לתנור על 180 כ - 35 דקות.
Advertisements
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.