נפורר בקערה את השמרים ונערבב אותם יחד עם המים והסוכר.
נוסיף את הקמח, הביצה והחמאה ונלוש 5 דקות.
נוסיף גם את המלח ונלוש לעוד 5 דקות.
נוסיף את השוקולד צ'יפס ונטמיע אותו פנימה לתוך הבצק בצורה אחידה.
נעטוף את הבצק בניילון נצמד ושמים אותו להתפחה של חצי שעה.
לאחר מכן נוריד מהבצק את האוויר שנכנס בהתפחה ונחלק אותו ל- 22 חלקים שווים.
מכל חלק יוצרים לחמנייה.
נבריש את הלחמניות בביצה ונתפיח לעוד 40 דקות.
נשים לאפייה בתנור שחומם מראש על 180 מעלות למשך כ - 12 דקות.