Go Back
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
עוגת וניל שוקולד מוס עם תחתית קוקוס
עוגה קרה טעימה ועשירה שגם מהפנטת ביופייה - מתכון קל להכנה!
ציון
4.73
על ידי
11
דירוגים
באדיבות:
רחל שיקלי
Advertisements
המצרכים
לתחתית:
▢
6
חלבונים
▢
¾
כוס
סוכר
▢
קורט מלח
(שיעזור להקצפה)
▢
קוקוס
(100 גרם)
למוס - שלב 1:
▢
1
חבילת
שמנת מתוקה
(250 מ"ל)
▢
1
חבילת
אינסטנט פודינג וניל
(80 גרם)
▢
1
כוס
אחת חלב
למוס - שלב 2:
▢
1
חבילת
שמנת מתוקה
(250 מ"ל)
▢
2
חפיסות
שוקולד מריר
(200 גרם)
▢
2
כפות
סוכר
(אפשר גם כפית אחת)
Advertisements
אופן ההכנה
לתחתית:
נקציף את החלבונים, נוסיף את המלח, בהדרגה גם את הסוכר, ונמשיך להקציף עד לקצף יציב לבן ומבריק.
נוסיף בהדרגה את הקוקוס.
נשמן בעדינות את התבנית ונשפוך פנימה את הבלילה ונשטח.
נאפה בתנור 170 מעלות עד להזהבה, נוציא ונקרר.
למוס - שלב 1:
נקציף היטב את השמנת מתוקה אינסטנט והחלב ביחד.
נוסיף על העוגה אחרי שהתקררה טוב ונכניס למקרר.
למוס - שלב 2:
נמיס את השוקולד.
נקציף את השמנת והסוכר יחד ואז נוסיף את השוקולד המומס בצורת עטיפה עדינה.
נשפוך על גבי העוגה.
ניתן לקשט איך שרוצים (תותים, שוקולד, שבבים ויש מלא רעיונות).
נכניס למקרר עדיף ללילה שלם של מנוחה הכי טעים.
Advertisements
נסית את המתכון ואהבת אותו?
כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.