נכין עיסה של בשר טחון עם פטרוזיליה, כוסברה, בצל קצוץ שמן זית, מלח ופלפל. כמו לקציצות.
נניח את גוש הבשר מעל לכרובית (אחרי שהתקררה) ונתחיל לסדר את הבשר עם הידיים על הכרובית כלפי מטה, עד שכמעט נצפה את כל הכרובית.
נרדד בצק עלים לשני ריבועים גדולים.
עם הראשון נעטוף את הכרובית ונמשוח אותה בביצה.
את הריבוע הנוסף לחרוץ בקווים ונניח בעדינות על השכבת בצק הראשונה.
נמרח את הבצק בביצה.
נשים לתנור על 180 מעלות למשך שעה וקצת, עד שהבצק עלים משחים.