בקערת מיקסר עם וו הקצפה נשים את הביצים עם הסוכר ונקציף במהירות גבוהה למשך 8 דקות.
ננמיך את המהירות ונוסיף את השמן, שמנת מתוקה (או צמחית), אבקת שוקולית, קמח תופח, ואבקת אפייה.
נערבב יחד רק עד איחוד ואז מוסיפים חצי כוס מים רותחים.
נעביר לתבנית ושמים לאפייה על 175 מעלות - אפייה רגילה מדף שני מלמטה למשך 35 דקות בערך.
לאחר האפייה, נכבה את התנור ונפתח את הדלת מעט, נשים מגבת או כף עץ בדלת שתישאר פתוחה ונחכה עוד רבע שעה ואז נוציא את העוגה.