לערבב יחד היטב את הביסקוויטים והחמאה המומסת, 2/3 מהתערובת להניח בתבנית 26 עגולה ולהדק היטב
ו-1/3 תערובת להניח בצד לציפוי
לקרם השמנת
בקערת מיקסר עם וו הקצפה להוסיף שמנת מתוקה ולהקציף עד קבלת קצפת יציבה, להעביר את הקצפת לקערה אחרת, לא לשטוף את קערת המיקסר ולתוכה לשפוך את השמנת החמוצה, גבינת הנפוליאון, אינסטנט פודינג, סוכר, תמצית וניל וחמאה.
להקציף יחד עד לאיחוד, להוסיף את הקצפת לתערובת השמנת ולקפל בעדינות. לצקת לתבנית מעל תחתית פירורי הביסקוויטים, לפזר מעל את שאר הפירורים שחיכו בצד, לקרר למספר שעות