Go Back
עוגת שמנת פירורים

עוגת שמנת פירורים ללא ג'לטין

מפוררים, מערבבים, ומקבלים עוגת שמנת פירורים בלי ג'לטין וללא אפייה. בטעם חלומי, מראה יפיפה, וטעם מופלא ורך בטירוף - הקינוח המושלם לאירוח מפנק!
ציון 4.22 על ידי 19 דירוגים
באדיבות: סילביה פינוקים מהמטבח שלי

המצרכים

לתחתית ולציפוי פירורי ביסקוויטים:

  • ½ חבילת ביסקוויטים טחונים דק דק (130 גרם )
  • 80 גרם חמאה מומסת

לקרם שמנת:

  • ½ מיכל מיכל שמנת מתוקה
  • 2 מיכלי שמנת חמוצה (לסנן כשעתיים לפני במסננת פסטה עם קערה מתחת שתאגור את הנוזלים)
  • 1 מיכל גבינת שמנת נפוליאון טבעי
  • 1 אינסטנט פודינג וניל
  • 1 כוס סוכר
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 150 גרם חמאה רכה רכה

אופן ההכנה

  • לערבב יחד היטב את הביסקוויטים והחמאה המומסת, 2/3 מהתערובת להניח בתבנית 26 עגולה ולהדק היטב
  • ו-1/3 תערובת להניח בצד לציפוי
  • לקרם השמנת
  • בקערת מיקסר עם וו הקצפה להוסיף שמנת מתוקה ולהקציף עד קבלת קצפת יציבה, להעביר את הקצפת לקערה אחרת, לא לשטוף את קערת המיקסר ולתוכה לשפוך את השמנת החמוצה, גבינת הנפוליאון, אינסטנט פודינג, סוכר, תמצית וניל וחמאה.
  • להקציף יחד עד לאיחוד, להוסיף את הקצפת לתערובת השמנת ולקפל בעדינות. לצקת לתבנית מעל תחתית פירורי הביסקוויטים, לפזר מעל את שאר הפירורים שחיכו בצד, לקרר למספר שעות
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.