אם עוד לא הכנתם עוגה לשבת, או סתם רוצים להתפנק בביס בריא ומתוק שיציף אתכם הבית בניחוח הדרים רענן ווניל ממכר – זה הזמן לרוץ להכין עוגת תפוזים בחושה קלה מקמח כוסמין!
במיקסר מקציפים את הביצים עם סוויטאנגו עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה. מוסיפים בזרם דק שמן זית ומיץ תפוזים, מוסיפים קמח, פודינג וניל ואבקת אפיה, מערבבים רק עד לאיחוד.
מעבירים לתבנית עגולה משומנת ומכניסים לתנור שחומם על 170 מעלות לאפייה של 30-35 דקות, עד שהעוגה מזהיבה יפה. ממתינים לקירור, ניתן לפזר מעט אבקת סוכר ופורסים לפרוסות שמנמנות.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.