Go Back
עוגת תפוזים בחושה

עוגת תפוזים בחושה קלה מקמח כוסמין

אם עוד לא הכנתם עוגה לשבת, או סתם רוצים להתפנק בביס בריא ומתוק שיציף אתכם הבית בניחוח הדרים רענן ווניל ממכר – זה הזמן לרוץ להכין עוגת תפוזים בחושה קלה מקמח כוסמין!
ציון 4.25 על ידי 8 דירוגים
באדיבות: עידית מרום

המצרכים

  • 5 ביצים
  • ¾ כוס sweetango (אפשר להמיר ב-½ כוס סוכר קנים חום)
  • ½ כוס שמן זית
  • 1 כוס מיץ תפוזים טבעי /סחוט
  • ½1 כוס קמח כוסמין מלא
  • 1 כפית גדושה פודינג sweetango וניל / כפית תמצית וניל טהורה
  • 1 כפית גדושה אבקת אפייה

אופן ההכנה

  • במיקסר מקציפים את הביצים עם סוויטאנגו עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה. מוסיפים בזרם דק שמן זית ומיץ תפוזים, מוסיפים קמח, פודינג וניל ואבקת אפיה, מערבבים רק עד לאיחוד.
  • מעבירים לתבנית עגולה משומנת ומכניסים לתנור שחומם על 170 מעלות לאפייה של 30-35 דקות, עד שהעוגה מזהיבה יפה. ממתינים לקירור, ניתן לפזר מעט אבקת סוכר ופורסים לפרוסות שמנמנות.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.